jika berminat boleh emel saya di samsiah_ismail60@yahoo.com ataupun di facebook saya 'samsiah ismail'
selamat mencuba :)

Tuesday, 6 December 2011

cake red velvet
setelah penat lelah siap jugak belajar buat kek nie . :)





cake italian rainbows (warna-warna pelangi)
proses nak buat kek ni pon boleh tahan juga . akhirnye Alhamdulillah di atas kerjasama anak-anak dara Encik Ahmad , dapat lah siapkan satu tempahan ni daripada orang yang tengah ngidam (pregnant woman) . ape-ape pon terima kasih sebab sudi menerima hasil tangan kami dan kami berbesar hati menerima tempahan :)



inilah gambar2 sepanjang prose pembelajaran membuat kek di  N HAYAT . kepada sesiapa yang berminat untuk belajar , boleh rujuk di sini > http://nhayatbestbakinggallery.blogspot.com/
inilah gambar ahli-ahli kelas buat kek . semuanya baik-baik belaka dan  berpengalaman . yang pakai costume ala-ala chef tu , dialah insan yang berjasa mengajar saya buat kek nie . dia pon peramah orang nya . terima kasih Nor . jasamu ku kenang :) 

Tuesday, 17 May 2011

hari guru


alhamdulillah. sambutan yang sangat menggalakkan pada hari guru di sekolah tun habab. tak sia2 penat lelah membuat coklat2 ni, :)














Wednesday, 11 May 2011

alhamdulillah . next tempahan :)

tempahan dari orang KL..

RM 12

RM 12

4 tempahan dari orang KL  ...

hasil dalam 1 malam.. fuuuuhh.. :)

rm 1.30


fuuuuh... hasil nyaa..

rm 1.30

rm 1.30

berkat pertolongan anak-anak, akhirnye dapat lah siapkan sebanyak nie.. thanks again my daughter... =)


snap .. snap .. snap

kad hari ibu :)   

my inspiration :)

:)
next....



kek .. kek .. yummy :)



:)

  memorable day... thank you my daughter.. :)


8 MEI 2011

selamat hari IBU 
selamat hari ibu.hepy mother's day to all mothers in da world..
you're the :

  • coolest
  • greates
  • awesome ; n of course
  • gorgeous
mom in the world... hepy mothers day..  :)

Sunday, 8 May 2011

rezeki..

alhamdulillah.. semakin hari semakin  bayak permintaan choc. kalau rezeki tak kemane.. (kalu jodoh memang da tak kan kemane) :) .. hari ibu sudah tiba... hari guru bakal menjelma.. prepared choccolate banyak-banyak.. maken ramai yang menempah nie.. :) ya Allah mudah-mudahan bisnes chocolate akan maju . dapat lah saye membuka pastri cholate nanti.. amiin.. n_n

Wednesday, 13 April 2011

lolychocs






new chocolates release !

semua coklat berisi hirisan badam.

rm0.60 sebiji
rm0.70 sebatang





rm0.60 sebiji


rm0.60 sebiji








rm45.00 sekotak


rm45.00 sekotak



rm15.00



rm1.50 sebatang

filling : add rm0.20




chocolates filled with oreo biscuit.
rm2.50 each